5 Şubat 2011 Cumartesi

IFW Elaidi Defilesi "Çoğul Yalnızlık"

Elaidi 2011-2012 Sonbahar/Kış

Sanal hayatta kayboluş hikayemiz Mehtap Elaidi'ye ilham oldu bu sene İFW'de Elaidi tasarımlarıyla yalnızlığımızı farklı bir yorumla bizlere anlattı. Boyner sponsorluğunda gerçekleşen defileyle Mehtap Elaidi 'Çoğul Yalnızlık’ koleksiyonunu uluslararası IFW 'de tanıttı.

Mehtap Elaidi 2011-2012 sonbahar/kış ‘ Çoğul Yalnızlık’ koleksiyonu son yıllarda hayatımıza girmenin ötesinde neredeyse tamamına hâkim olmaya başlayan sanal paylaşım ortamlarıyla değişen yanlızlık ve kalabalık kavramlarından ortaya çıkmış. İnsanların yanlızlıklarından kaçmak veya arınmak için başvurduğu bir kanal olan bu sanal ortamlarda aslında nasıl da yanlızlıklarına ısınmaya başladıklarını ifade ediyor.

Elaidi 2011-2012 Sonbahar/Kış

Sanal paylaşım ortamlarının insanlarda ikinci bir deri, kimlik oluşturmaya yararken altta kendi kimliklerini korumaya çalışması koleksiyon detaylarına yansımış.
Koleksiyonda çok katlı formlar ve bir ağ deseni muhtelif renklerin kombiniyle daha farklı hale getirilip koleksiyonun içine sızdırılmış. Aynı desenin siyah-beyaz haliyle yalnızlığı, renklendirilmiş haliyle kalabalığı tanımlaması vurgulanıyor koleksiyonun bütününde.
Uzun eteklerin hakimiyetinde midilere yer açıp pantolon ve ceketlerde farklı formlar çalışılmış.. Fonksiyonelliğin tasarımla buluştuğu noktada giyilebilir olmakla özgün olabilmenin sınırlarını zorlayan bir Mehtap Elaidi koleksiyonu.

Elaidi 2011-2012 Sonbahar/Kış

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Blog Archive

Bu Blogda Ara

Carousel