11 Haziran 2011 Cumartesi

Rengarenk Desen Desen 2011 Yaz Trendleri




Yaz bir türlü gelmek bilmedi ama yakında güneşli ve renkli günler bizi bekliyor. 2011 yazının tek bir trend rengi yok.  Sezon rengarenk capcanlı.  Çimen yeşili, nar çiçeği, saks mavi, fuşya pembe derken ben ne giyeceğim diye şaşırabilirsiniz. Fast fashion markaları, ne giyeceğimizi çok önceden belirleyen Mango, Zara ve H&M renkleri birbirine karıştırmış. Asla kombin etmeyi düşünmeyeceğiniz renkleri bir araya getirmişler. 

Elbiselerin rengarenk desenleri ayrı, pantolon ve eteklerde de düşünmeyeceğiniz renkler bir araya geldi. Çimen yeşili bir pantolonun üzerine saks mavisi bir ceket ya da fuşya pembe bir eteğin üzerine turuncu bir t-shirt giyebilirsiniz. Elbiseler kadar aksesuarlar, çantalar ve ayakkabılarda rengarenk.


Elleri de unutmamak gerekiyor. Açık renk ya da kırmızı ojelerinizi çöpe atın, tırnaklarda renkleniyor, özellikle sarı, yeşil ve mavi neon ojeler çok moda. Bu sene özgürsünüz tadını çıkartın rengarenk bir yaz bizi bekliyor.


Deseniniz seçin biri mutlaka size göre
Desenleri de unutmamak gerek..
Leopar giyip vahşi ve seksi, çiçeklerle hippi, çizgilerle daltonlara dönüşebilirsiniz seçim sizin.


Sezonun geçen seneden farkı daha fazla leopar, daha canlı renkte çiçekler ve her renk puantiye. Bu sezon leopar sevmeyen bile leopar giyecek. Leopar deseni de baharın gelmesiyle renklendi, klasik desenin yanı sıra mavi, pembe renklerde leoparlarda vitrinlerde yerini aldı.


Ayakkabılar bile çiçek açtı…

Kocaman gül desenlerini ilk gördüğümüzde yadırgamıştık, kombininde zorlanmıştık ama artık çiçeklere aşinayız, tabiatla birlikte bizde çiçek açacağız. Bu sene çiçekler daha da canlı, özellikle mercan ve mavi renkleri tavsiye ederim. Bu sezon bacaklarımız da çiçeklendi, çoraplar ve ayakkabılarda da çiçek desenleri kullanılıyor.

Daltonlar şehre indi...



Daltonların üstlerinden çıkarmadıkları o çizgili hapishane elbiseleri şehre indi, pijamalard abol bol kullandığımız çizgileri gündüz sokaklarda giyer olduk. Renklerle birleştirdik, enine boyuna
rengarenk çizgilere büründük. İster gece ister gündüz her yerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz çünkü çok moda.



İster asil ister çılgın herkes için puantiye…





Klasik siyah beyaz puantiyelerle asil ve şık olabilir, renklilerle ise olabildiğince çılgın ve renkli bir tarz yaratabilirsiniz. Tavsiyem klasikten vazgeçin, bu sene her renkte puantiyenin tadını çıkarın.





2 yorum:

  1. Ozellikle etek ve elbiseler cok cekici..Civil civil feminen bir yaz koleksiyonu...

    YanıtlaSil
  2. ben bunları facebook sayfamdapaylasıcam yazıları felan resimler felan aynı ellerine sağlık çok güzel olmuş Allah razı olsun.

    YanıtlaSil

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel