28 Haziran 2011 Salı

Koton'dan 2011 Yazına Özel İki Ayrı T-shirt Kolesksiyonu; Türkan Şoray ve İstanbul T-shirtleri

Koton 2011 yazı için iki ayrı T-shirt koleksiyonu çıkarttı. Birini çok duydunuz zaten, söz konusu Türkan Şoray olunca Koton'un Türkan Şoray T-shirtleri bol bol basında yer aldı.
Diğeri ise İstanbul t-shirtleri koleksiyonu. Açık olmak gerekirse, Türkan Şoray T-shirtleri hiç ilgimi çekmemişti, nie yani üzerimde taşıyım resmini diyordum, hiç öyle büyük bir  hayranlığı olmamıştı kendisine ama T-shirtleri görünce gerçekten çok hoşuma gitti. Dizaynları çok başarılı ve şık olmuş.

Türkan Şoray T-shirtlerini görünce, siyah beyaz eski Türk filmlerini anımsıyorsunuz, Türkan Şoray'ın o mahçup naif hali içinizi bir cızlatıyor sonra o modern dizayn , çizgiler, renkler, penyenin şifon ve saten ile birleşmesi aklınızı çeliyor, T-shirtlerin içinde kendiniz Türkan Şoray kadar özel hissediyorsunuz, anlayacağınız.


 
Koton'un Türkan Şoray T-shirtleri bir T-shirtten çok ama çok daha fazlası veriyor size. Koton Türkan Şoray T-shirtlerinin fiyatları 29,99 - 49,99 TL arasında değişiyor.




Koton İstanbul T-shirtleri koleksiyonunu ise daha yeni gördüm, mağazada gezerken gözüme çarptı.
İstanbul T-shirtleri de çok başarılı ve şık özellikle de şifon ve saten ile Bazılarını gece gezmelerinde bile rahatlıkla kullanabilirsiniz, hatta fark yaratırsınız o kadar şıklar.
Her iki T-shirt koleksiyonunda da penye kumaşlara, şifon ve saten eklenmiş, özellikle o T-shirtler  favorim oldu.


İstanbul T-shirtlerinin erkekler için olanları da var. Ayrıca İstanbul'a özel aksesuar koleksiyonuda çıkarmışlar.
Koton İstanbul T-shirtleri indirimde. Çok uygun fiyatlara bu özel koleskiyonun ürünlerine sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel