31 Ocak 2012 Salı

Vazgeçemediğimiz Trend: Yağmur Botları

Burberry

İlk gördüğümüzde hepimizin aklına sarı balıkçı çizmeleri geldi. Garipsedik ama aldık giydik. Sonra çok da rahat edince, sonra çeşit çeşit her rengini her modelini en ucuzundan en pahalısına her markada görünce bu trendden vazgeçemedik.
Fransız Erasmus öğrencisi bir arkadaşım Karaköy'den 5 TL'ye aldığı sarı balıkçı çizmelerinin üzerini boyamış, rozetler takmış bu da fark yaratacak bir alterantif olarak denenebilir.
Bir de benden bir tavsiye; ayakkabıların içine keçe koyun gerçekten sıcak tutuyor.



Benim hatırladığım kadarıyla hayatımıza yağmur çizmelerini Burberry soktu.  Malum İngiliz, malum yağmurların anavatanı... O klasik Burberry deseniyle aklımızı çeldi.

Jimmy Choo tasarımı Hunter Botlar

Bir de meşhur Glastonbury Festivalinden görüntüler bizleri de festivallerde yağmur botu giymeye itti iyice. Seneye herkes birer Hunter bot olacak demedi demeyin.


Yağmurda çamurda rahatlıkla giydiğimiz kombininde zorluk pek çekmediğimiz bu rahat trend bizi daha uzun süre etkisinde bırakacak. Burberry bu konuda bir klasik benim vazgeçilmezim o olacak. Bir de Geox'dan aldığım binici çizmesine benzeyen siyah plastik botlarım. Ama dediğim gibi, Hunter botlar henüz bizde çok yaygınlaşmadı 1 seneye kalmaz herkesin ayağında olacak. Dümdüz tek renk botların dışında bu senenin modası fermuarlı ve bağcıklı olanlardı. Hunter onlardan da yaptı. O da yetmedi, bir de topuklularını yaptı. Yani en geniş seçenek Hunter'da var.



2011-2012 kış sezonu yeni yağmur botlarından favorimiz yeni trend, bağcıklı ve fermuarlı olanlar.
En güzel bağcıklı bot See by Cholé 'da, en güzel fermuarlı seçenek ise Steve Madden'da var.

See by Cholé - Steve Madden - Juicy Couture - Marc by Marc Jacobs

Ve diğer beğendiğim yağmur botlu modelleri...

Juicy Couture -Valentino -Tory Burch - Lacoste - Crocs - Vivenne Westwood

4 yorum:

  1. Cadicimmm, Burberry gormekten sikildim resmen yaaa bu yagmur botlari yuzunden.. Hunter 'i tercih ederim :) Hatta Vivenne Westwood olsun camurdan olsun hihih :)))

    YanıtlaSil
  2. yagmurlu havalarda bu renkli yagmur cizmeleri ve semsiyeler gunume renk katiyor. ben klasik Burberry wellies ile basladim, sonra daha renkli mavi uzeri kalpli kirazli bir wellies sectim. simdi de Tory Burch`lerde gozum var;)

    YanıtlaSil
  3. DKNY'ın sarı yağmur çizmeleri de çok hoş bencee

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar bende yağmur botu alacağım ama numara konusunda kararsiz kaldim. Kaliplari nasil oluyor bilgi verirseniz cok memnun olurum. Ayak numaram kalıba göre degisiyor haliyle buyuzden tedirgin oluyorum internetten alacagim

    YanıtlaSil

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel