22 Ocak 2012 Pazar

Hiç düşündün mü; Nasıl İstemen Gerek?


Twitter takipçilerim bilirler, yaşam koçum var :)
Onun blogundan bir alıntı yapacağım...
Gerçekten bir şeyi isterken nasıl istiyorsun?
İsterken nasıl istemem gerektiğini sana öğretecek bir semineri de olacak Şubat ayında ama sen önce yazıyı oku ve düşün...


İstemenin Sırrı


Hepimizin istek ve arzuları var bunları hayatımızın tam içine çekmek için de dileklerde bulunuyoruz bunu bazen sessiz bir şekilde içimizden yaparken bazen de çevremizdeki arkadaşlarımızla ve dostlarımızla neler istediğimizi paylaşıyoruz. Esasında şöyle bir düşündüğümüzde ne kadar çok istekte bulunuyoruz farkında mısınız! Günde en az 150 - 200 defa istiyoruz... :)
Kimden mi çoğunlukla Tanrı'dan...
Pasta üflerken, yeni yıla girerken, yeni bir güne başlarken, akşam uyumadan önce, evden çıkarken, eve dönerken ve daha bir çok istek, peki kaç tanesi oluyor veya daha farklı ve güzel sorayım, olması için nasıl istekte bulunacağınızı biliyor musunuz?
Tüm bu istekleriniz arzularınızı hayatınızın içine çekmek için artık adını siz koyun Olumlu, Pozitif Düşünme'mi dersiniz, Kuantum Düşünce Tekniği'mi, Olumlama'mı dersiniz yoksa Çekim Yasası'mı ama hepsi aynı yere çıkıyor. Bir iki yazımda da paylaşmıştım sizlerle önce pozitif düşünmek, hayal etmek, eyleme geçmek ve vaz geçmemek.


Yazının devamı için tıklayınız...
İstemenin Sırrı Semineri detayları için tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel