22 Şubat 2011 Salı

Bebek'in Yeni Gözdesi Chilai

Merhaba Cadı Kızlar,


Nihayet yeni cadınız Tatlı Betüş aranıza katılabildi :)) Bundan sonra birlikte İstanbul trendlerini değerlendirmeye devam edip aynı zamanda kültür ve sanat ajandamızı da hazırlayacağız.


İlk yazımızın konusu tabi ki şehrin yeni gözdesi Chilai!!! Malum Bebek hepimizin gözdesi , durum böyle olunca cadınız hemen Chilai ziyaretini gerçekleştirdi ve yemeklerini sizler için tattı.
Mekan dış görünümüyle, sizi içeride neler beklediğinin ipuçlarını veriyor esasında, lüks hava daha kapıda yakalıyor. Sıcak karşılamanın ardından kendinizi Bistro & Bar katında buluyorsunuz, bu katta dünya mutfağının eşsiz tatlarıla tanışıp, şehrin en güzel manzarası eşliğinde içkinizi yudumlayabilirsiniz.Mekanın İran asıllı şefi Hazer Amani bizlere enfes yemeklerini tattırmak için Cape Town'dan gelmiş haberiniz olsun. İlk buluşmamızda pizza ve schnitzel denemek istedim ve sizlere de şiddetle öneriyorum, yemekler inanılmaz lezzetliydi. İncirli pizzaları mutlaka denemelisiniz.


Gelelim diğer katlara, sizi ikinci katta muhteşem tablolar karşılıyor çünkü bu kat hem art gallery hem de sushi bar olarak hizmet vermekte. Üçüncü kat ise fine dining alanı ve bu kata mutlaka ama mutlaka rezervasyon yaptırarak gitmeniz gerekiyor.


Tatlı cadılar bu hafta sona ermeden Chilai keyfini yaşamanız dileğiyle...


yaşasın cadılarrrr
Betül


Chilai Adres: Cevdet Paşa Cad. no:60 Bebek 
Chilai Tel: 0212 263 63 15

1 yorum:

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Blog Archive

Bu Blogda Ara

Carousel