17 Mayıs 2012 Perşembe

Festival Kızı Nasıl Giyinir?


Mevsimi geldi şimdi Festival zamanı! Geçenlerde Koç Üniversitesi bahar şenliklerindeydim. Yeni nesil üniversiteli gençlik, festivallerde spor ayakkabı yerine topukluluarı tercih etmiş, kıyafetler ise az  festival sonrası gece klübüne gitmelik. Hazır Chill Out Festivali öncesi bu konuya bir el atmak lazım diye düşündüm ve Festivalde Ne Giyilir?  Festival Kızı Nasıl Olur? yazayım dedim.


Festival kızının içinde önc ebir FESTİVAL KIZI RUHU olur.

Eğlenmekten, müzikten, dans etmekten keyif alır.

Festival Kızının aksesuarı bol olur, rahat olur, rahat kıyafetler tercih eder ama illa ki bir tarzı olur. Salaş olmak, rahat olmak bakımsız gözükmeyi gerektirmez!


Kot şortlar, kargo şortlar, beyaz bol elbiseler, sloganlı t-shirtler, bol ama sexy t-shirtler rengarenk skinnyler, şapkalar, bileklikler, Wayfarer gözlükler...


Festivallerin vazgeçilmezi Denimler... Özellikle şortlar ve denim ceketler.

festival girls


Benim Festival kıyafeti seçimim... Salaş ama şık.

festival girl



Sezonun modası neon renkler. Festivallerde gece dikkat çekmenin en kolay ve en trend yolu ;)

festival with neon colours



Kendinizi en rahat hissedeceğiniz ayakkabıyı seçin. Topuklular dolgu topuk bile olsa festival alanlarında çimenlerin üzerinde pek abest duruyor!

Festival shoes



İlla hanımhanımcıklığımdan vazgeçmem diyorsan sana tavsiyem, beyaz elbise ve kot ceket.

festival girl



Ve tabii ki aksesuarlar... Renkli, şekilli güneş gözlükleri özellikle de Ray-Ban Wayfarer, postacı çantalar, renkli bileklikler, şapkalar, saç aksesuarları...

Festival Accesorize



Bir Festival Kızında olması gereken her şeyi biliyorsun artık. Tek yapman gereken en sevdiğin, en eğlenceli arkadaşlarını yanına almak ve çok eğlenmek :)


1 yorum:

  1. Bence festivalin temasını göz önünde bulundurarak giyinmekte fayda, mesela bir One Love'da "neon renkleri" tercih edebilirler ama bir Tuborg GoldFest için kesinlikle "denim"i tercih etmelisiniz.

    YanıtlaSil

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel