30 Kasım 2011 Çarşamba

Bir Sosyal Sorumluluk Projesi: Aslı'nın Dolabı

“Aslı’nın Dolabı”, önceliği hayvan barınakları olmak üzere, hayır kurumlarına bağışı teşvik etmeyi amaçlayan, tüketim çılgınlığına tepkili, kar amacı gütmeyen bağımsız bir sosyal sorumluluk projesi.

Sokak hayvanları topluca zehirleniyor, barınaklarda bakımsızlıktan ölüyor. Hayvan barınakları sahipsiz dostlarımız için ikinci bir şans olabilir. Ancak barınakların yardıma devam edebilmeleri için bizlerin maddi desteğine ihtiyaçları var. Birçok barınak yeterli kuru mama, ilaç ve temizlik malzemesinden yoksun. Derdini anlatamayan, korumasız sokaklarda kalmış, çaresiz dostlarımıza yardım etmek için Aslı’nın Dolabı barınaklara bağış yapılmasını teşvik etmek istiyor.

Sosyal sorumluluk projesi Aslı’nın Dolabı sahipsiz dostlarına yardım için sesini duyurabilmek amacıyla 2011 Turkcell Blog Ödülleri Kadın Blogları kategorisinde yarışıyor.

2 Aralık’a kadar sürecek oylama sonrasında halkın belirlemiş olduğu kategorilerin ilk 10 blogu 5 Aralık’ta açıklanacak ve jüri değerlendirmesine sunulacak.

Aslı’nın Dolabı’na blog ödüllerinde oy vererek, sahipsiz dostlarımıza yardım çağrısını daha çok kişiye duyurabilirsiniz.

Oy vermek için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel