17 Ekim 2011 Pazartesi

Cadı Kazanından Büyüler; Pembe Mumla Aşkı Çağırın

Mumlarla ilgili daha önce bir çok ritüelden bahsetmiştim. Bu da Tatlı Cadımız Tuğçe Işınsu'yun kitabından bir alıntı. Bu arada müjde, Tuğçe Işınsu'yun 2. kitabı yakında çıkıyor. Kitap çıkar çıkmaz röportaj için yine kapısını çalacağız.



Pembe Mumla Aşk

Sevgi, huzur, romantizim, heyecan ve saflığın rengi pembe, enerjisini muma geçirdiği zaman aşkta elde edemeyeceğiniz dileğiniz yoktur. Dünyada tüm özel ve etkili aşk enerji çalışmaları ve ritüellerinde pembe renk çok sık kullanılırı ve bu rengin gücüne çok inanılır.

Pembe renk mum yakarak yapacağınız bu çalışma esnasında, öncesinde ve sonrasında pembe rengi hayatınıza çok sokun. Pembe giyin, pembe soslu tatlılar yiyin, eve pembe eşyalar alın, pembe oje sürün, pembe gördüğünüz her yere odaklanın.

Tea light pembe mum alın. Bu mumu yakmaya başladığınız anda ateşe doğru birkaç damla gül yağı damlatın. Daha önce aldığınız ve yeni aşkınızla ilk buluşmada giymeyi, takmayı, kullanmayı planladığınız pembe eşyanızı ritüel esnasında yanınızda bulunudurun.

Küçük bir parça daha önce kullanılmamış bir kağıt alın. Pembe kalemle kağıdın ortasına kalp işareti yapın. Kalbin tam ortasından Eros'un okunu sembolize edecek şekilde toplu iğne geçirin. İğnenin bir ucuna kendi adınızı yazın. Diğer ucuna hayal ettiğiniz yeni aşkınızda olmasını istediğiniz özellikleri yazın. Mum yanıp bittiğindei bu kağıdı da yakın.

<3 Bu çalşma için gece yarısı dolunay zamanı uygundur.

<3 Tuğçe Işınsu Biz Tatlı Cadılar kitabından alıntıdır.
<3Yazdıklarımız bir büyü değildir. Sadece ritüel, tılsım  ya da kuantumu harekete geçirecek çalışmalardır.
Umarım dileğiniz olur aşkı bulursunuz <3:)

1 yorum:

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Blog Archive

Bu Blogda Ara

Carousel