16 Şubat 2012 Perşembe

IFW Tuba Benian Defilesi


Biliyorum Geçen haftadan beri okumadığınız bakmadığını İFW defilesi kalmadı. Ben iş yoğunluğundan sadece bir defileyi izleyebildim; Tuba Benian. 

Bu sene ilk kez Karma defilelerde yerine alan tasarımcı Benian, "İçimizdeki Soylu" konseptiyle, soylu biniciler ve saraylılar temasıyla çıktı karşımıza.



Resimde gördüğünüz Peri Kızıyle açıldı defile, bu küçük kız Tuba Benian'ın küçük kızıydı..Belki de kendi çocukluğuna gönderme yapıyordu tasarımcı... Unutulmamış ya da hafızalara yer etmiş masallar, prensler ve prensesler ilham kaynağıydı bu defıle koleksiyonunun.


Kimden Varsayılan Albüm

The Resque'den Cant Stand The Rain şarkısı ile Didem Soydan'ı gördük podyumda hemen ardından diğer mankenler siyah elbiseleriyle "Black Swan"i hatırlattılar bize. Dantel ve couture detaylardan zenginleşen koleksiyonda Kapanışı Tugce Kazaz masmavı elmas gibi parlayan elbiseyle yaptı.



14 parçadan oluşan koleksiyon hem gösterişli hem de mütevazi duruşuyla, günümüzdeki hayatta saklı 'soylu' ruhları yansıtıyordu. Ayakkabı ve takı detaylarında bile danteller vardı. Abartılı yakalar,saçlarda gösterişli şapkalar, donuk bir makyaj ama her zaman asil formlar...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel