12 Aralık 2011 Pazartesi

Asmalımescit'in En Yenisi / Gümüşyan Restaurant



Asmalımescit son yıllarda favori lokasyonumuz oldu olalı ezberlemiştik aynı rakı balık sofralarını.Geçen hafta ise bir değişiklik yapalım dedik, rezervasyon yaptırmadan dolaşmaya başladık , birden Gümüşyan Restaurant'ın önünde bulduk kendimizi, eski otopark alanı gitmiş yerine inanılmaz şık bir restaurant ve hotel gelmiş, çok da iyi olmuş.
Gümüşyan daha dışardan büyülüyor sizi evet buraya bir bakmalıyım diyorsunuz, girince de hiç pişman olmuyorsunuz.Dekorasyon, müzikler, hizmet, yemekler hepsi tamam, tam bir Ermeni Meyhanesi.Mezeler leziz, balıklar taze, yanında rakı ve muhabbet şahane.Uzun zamandır hiçbir yerde böyle ilgili personelle karşılaşmamıştık, bir dediğimiz iki edilmedi, ilgi , alaka, ikramlar dört dörtlüktü.Mekanda bulunan kitle de Gümüşyan'ın kalitesinin göstergesiydi.Yani uzun lafın kısası, Gümüşyan bundan sonra yeni muhabbet mekanımızdır.Gidilsin, görülsün, yenilsin, içilsin der cadı Betüş :)

by.Betül Naziksoy

Asmalı Mescit Cad. No.9 Beyoğlu / 0(212) 293 2997


1 yorum:

  1. kesinlikle haklısın muhteşem bir hizmet anlayışları ve daha sektörde yeni olmalarına rağmen kaliteleri var. (önemsendiğinizi hissediyorsunuz)

    YanıtlaSil

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel