28 Aralık 2011 Çarşamba

Aşk'ın Kitabını Yazdılar Okudun mu?

Onur Erol resimde gördüğün gibi çok renkli biri. On parmağında on marifet. İçi duygu yüklü kocaman kalbi olan bir insan. Öyle güzel anlattı ki bana aşkı. Egolarımızı, kendimizden kaçışlarımızı... Onla konuşmak terapi gibiydi. İlk şiir kitabı ve aşk 'ı ve yeni çıkaracağı roman hakkında konuştuk. Çıkar çıkmaz alıp okumalıyım o kitabı, kafamdaki sorulara başkalarının hayatını okurken cevap bulabilmek için...


Onur Nişantaşı ve Kuruçeşme Aşşk Kafelerin işletme müdürü, kendisindeki bu büyük yeteneğin keşfi Kuruçuşme Aşşk ta ortaya çıkmış. Ee orada olup da aşka gelmemek mümkün mü? Aşşka gelen üzgün, suratı asık, gözü yaşlı misafirleri olunca minik notlar yazar gönderirmiş hesabın arasına, yüzleri gülerek çıkarlarmış kafeden.
Kuruçeşme sahilinde denizin altında Onur'a ait bir hazine yatıyor bu arada. Yazdığı notlar, şiirler, eski sevgiliye ait eşyalar, hediyeler... Hepsi denizin dibinde... Neyse ki internet gelişti de blog ve twitter hesabından artık bizimle paylaşıyor yazdıklarını, denizin dibine atmıyor.

Yeni kitabından konuşurken öyle şeyler dedi ki... Aşktaki başarısızlığımızı çok çalışarak yani işte başarılı olarak kapatmaya çalışıyoruz dedi ve vurdu beni beynimden! Kitabı okuyunca daha da iyi anlayacaksınız ne demek istediğini. Gay'lerin bile sevgilisi var ben yalnızım diyen kadının isyanını anlattı. Hadi itiraf edin hangimiz geçirmedi bunu aklından?
Kitap çıktığında haber vereceğim. Belki bir gün bir kaç şanslı Cadımızla Aşşk'ta Onurla sohbet edip bizde Aşka geliriz.

Onur'dan Aşkı dinlemek istersen sende tweetter'da takip edebilirsin @onuroll

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel