8 Kasım 2010 Pazartesi

Sezonluk Değil Evladiyelik Bunlar



2010 - 2011 Sonbahar  - Kış trendlerinden hem tarzınıza en uygun olanı seçin hem de çooook uzun seneler kullanın. Malum ekonomik kriz vurdu hepimizi, öyle her moda olanı anında alamıyoruz kendimizi frenliyoruz. Ama alışveriş iştahımızda kabardı, birkaç parça bir şey almadan olmaz. O zaman buyrun sezonun trendlerinden ve evladiyelik ürünlerinden bahsedelim.
Bu sezonun rengi kamel ve  kırmızı , deseni leopar, fantezi ürünü dantel, kumaşı deri ve yün.

Kamel renk bir palto hem siyahla hem kahveyle uyar eskiden tek tip kamel renk palto bulurduk, şimdi her çeşidinden almak mümkün. Uzunu, kısası, bolu, darı. Vücut tipinize en uygun olanı seçin ve alın, çünkü kamel rengi bir paltonun modası hiç geçmeyecek.














Ahh kırmızı ahh, kalplerimizi fetheden  kırmızı. Bahsettiğimiz kırmızının tonu, biraz koyu hafif bordoya çalıyor. Her üründe bulmak mümkün ama en kullanışlısı bir kazak ya da elbise olacaktır.



Leopar ne zaman moda değildi ki ? Vitrinlerde belki uzun zamandır bu kadar çok görmedik ama illaki her zaman bir parça bulmak mümkündü. Bu sezon her tarafımız leopar. Bir leopar aşığı olarak ben bu trendden çok memnunum. Hem zaten kim sevmez ki leoparı ? Mangonun leopar desenli hırkası çok moda ama bir çok mağazasında artık yok bulması zor benden söylemesi. Hotiç leopar desenli çeşit çeşit ayakkabı çıkarttı, botundan, topuklusuna hepsi var. Her markanın leopar desenli çantasını bulmak mümkün ben Salvatore Ferragamo modellerine bayıldım. Uzun lafın kısası, leopar desenli her hangi bir şey alırsanız her daim kullanabilirsiniz.




Dantel günlük modellerde de sık kullanılmaya başlandı ama her zaman ceketinizin içinde bir dantel bluz giyip sabah sabah dışarı çıkamayacağız ap açık ortada. Bu yüzden dantel bir paça alacaksanız, gece kullanabileceğiniz bir şey alınki sürekli kullanabilesiniz.
Deri etekler, şortlar pantalonlar 2000 yılında da çok modaydı ama unutmayın deri ceketler her zaman vardı. Uygun fiyatlı suni deri ceketleri  her yerde bulmak mümkün,  üstelik birçok modelin üzerine kürk de eklenmiş iki trend birden kullanılmış.








Yün hırkalar, kazaklar, bolerolar, atkılar, elbiseler, çoraplar hatta çantalar. Yün her üründe var bu sezon. Çantadan, çoraptan ziyade yün örgü bir hırka sürekli işinize yarayacaktır. Zara’da 49,95 TL’den başlayan fiyatlarla hırkalar var ben çok beğendim.  Kırmızı bir yün örgü kazağı da sürekli kullanabileceğiniz ürünler arasında.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Blog Archive

Bu Blogda Ara

Carousel