16 Nisan 2013 Salı

Festival Ruhunu Kıyafetlerine Yansıt!


H&M Divided tam benlik bir koleksiyon çıkarttı. Koleksiyonun adı; Müzik & Festival. 23 Nisan çocuğu olduğumdan mıdır bilinmez festivallere zaafım var. Her festival öncesi haftalarca ne giyeceğimi planlar, özel kıyafetler alır her birine ayrı bir heyecanla katılırım. Siz de benim gibi festival kızlarındansanız H&M'in Müzik & Festival koleksiyonunu çok seveceksiniz. Ben bilhassa gece parlayan neonlara bayıldım!



Yaz festivallerinde kumlara, çimenlere yatıp güneşlenme fırsatımız varsa bikini üzerimizi giyer öyle gideriz. H&M, bikinilerin üzerine giymek için tropikal renklerde kimono, pareo ve plaj elbiselerinin yanı sıra bir anda değişen hava koşulları için dökümlü hırkalar ve üniforma ceketler de eklemiş koleksiyona.


Music & Festival koleksiyonunun tamamlayıcı parçaları ise vazgeçemediğimiz skinny jean'ler, kesik şortlar ve yağmur çizmeleri...


Tabii Divided'ın Müzk ve Festival koleksiyonunda sadece kızlar değil erkekler de düşünülmüş. Erkekler içinse festivallerin olmazsa olmazları; siyah jean pantolonlar, uzun kollu ve kolsuz tişört ile atletlerin üstüne giyilebilen deri motorcu ceketleri ve jean ceketler koleksiyonda bulunuyor.


Esas yaz festivali deneyimini H&M ile yaşamak için tıklayın.


"Festival Kızı Nasıl Giyinir?" yazımı okumak için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel