5 Nisan 2013 Cuma

Babet Değil Loafer

Son iki senedir babetlerin yerini alan Loafer ayakkabılar, babetlerin yuvarlak ve çocuksu hatlarının aksine daha köşeli ve maskülen.
İlk önce Paul Smith markasıyla dikkatimi çekmeyi başaran Loaferlar bir baktım ki kısa bir sürede ünlü, ünsüz, yerli, yabancı pek çok markanın favorisi oldu ve babetlerin tahtlarından indirdi.

En sevdiğim Loafer modellerine gelecek olursak;


Daha çok yüksek platformu topuklularıyla tanıdığımız Charlotte Olympia'da bu trende uydu ama tabii ki yine bir fark yarattı. Loafer ayakkabıları astroloji temalı yaptı.Charlotte Olympia'nın Cosmic koleksiyonunda oniki burcunda loafer ayakkabı modelleri ve clutch çantaları bulunuyor.


Daha fazlası için; www.charlotteolympia.com

Bir de Del Toro'nun özel tasarım Loafferları var ben onlara bayıldım. Fiyatları 300 Dolar'dan başlıyor. İnternet sitesinden online sipariş verebiliyorsunuz, Türkiye'ye de gönderimleri var.


Del Toro'nun ayakkabıları ile en sevdiğiniz şehri ayaklarınızın üzerinde taşıyabilirsiniz :)


Del Toro ayakkabı modelleri ve siparişi için internet sitesi; www.deltoroshoes.com

Kırmızı tabanlarıyla aklımızı başımızdan alan Christian Louboutin'de Loafer modellerinde iddialı... Aşağıdaki Loaferların fiyatları 895 ile 1,295 Dolar arasında değişiyor.


Flower'ın da bazı markalardan esinlenerek hazırladığı Loaferlar koleksiyonunda en dikkat çekeni kristal taş kaplı model. Fiyatı 1,590 TL.


Daha fazla model için Flower Ayakkabı web sitesi; www.flowerayakkabi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel