25 Ağustos 2011 Perşembe

Motovale 24 Hayat Kurtarıyor Hem de Çok Havalı =)

Malum Ramazan bitiyor Bayram geliyor. E tabi 9 günlük tatilde yerimizde durmuyoruz ve tatile çıkıyoruz. İstanbul’da kalacak olanlarsa İstanbul’da eğlenmenin tadını çıkarıyor. Ramazan sonrası alkolü fazla kaçırabilirsiniz. Alkollü araç kullanımına kesinlikle karşıyız. Cadıyız ama uçamıyoruz süpürgemiz eksik herkes biliyor :). Böyle durumlarda ya taksi kullanın ya da arabaylaysanız Motovale’yi tercih edin.

SRVS 24’ün Motovale hizmeti bizim kızların çok hoşuna gitti. SRVS 24 Motovale 24 hizmeti, araç kullanmak istemediğiniz ya da kullanamayacak durumda olduğunuz zamanlarda şirin motoruyla bulunduğunuz yere geliyor, aracınızın bagajına motorunu katlayıp koyuyor. Sizi ve aracınızı gideceğiniz yere kadar bırakıyor. Üstelik bu hizmet için çok cüzi bir ücret alıyor.

Motovale’yi İstanbul’da çok kullandık. Yoğun trafikli İstanbul gecelerinde çok işinize yarıyor özellikle yanınızda bir beyefendi yoksa...

Bayramda da kız kıza arabayla Çeşmeye gidiyoruz. Alaçatı senin, Ilıca benim gezeceğiz. Neyse ki Motovale hizmeti orada da varmış. Motovale için aklınızda tutmanız gereken tek bir numara var;  444 7 7 24 - 7 gün 24 saat ulaşabiliyorsunuz anlayacağınız. SRVS 24 hizmetlerinden faydalanmak için önceden kayıt yaptırmanız, üyelik ücreti ödemeniz de gerekmiyor.

SRVS 24’ün Motovale Çeşme merkezli hizmet tarifesi;

Alaçatı 50 TL
Ilıca 40 TL
Dalyan 40 TL
Çiftlikköy 40 TL
Seaside 80 TL
Aya Yorgi 40 TL

Tüm Motovale hizmetinin olduğu yerler ve fiyat tarifesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel