26 Ocak 2011 Çarşamba

Dubai Alışveriş Festivali 2011


Soğuk havalara inat,  Dubai'de içinizi ısıtacak bir festival  düzenleniyor. 1996 yılından beri yapılan Dubai Alışveriş Festivali, 20 Ocak'ta başladı, 20 Şubat'a kadar devam edecek. 2000 den fazla markayı vergisiz alma avantajının yanı sıra %40 - %70 oranındaki indirimler, yüklü miktardaki hediye çekleri,  dünyanın en büyük alışveriş merkezi Dubai Mall'daki 1240 adet mağaza kendinizi gerçek anlamda kaybedeceğiniz bir festivalin sinyallerini veriyor. Her yıl binlerce turistin akın ettiği festivale turlar düzenleniyor. Bence bu festivale gitmenin en güzel yanlarından biri de sıcak iklime gidecek olmak hatta denize girebilmek :). 
Eğer kayak ve snowboard ile ilgileniyorsanız,  Emirtaes Mall'de bulunan kapalı kayak merkezinde bir kayak deneyimi yaşamalısınız ayrıca bu alışveriş merkezinde kayak kıyafetleri de uygun fiyata satılıyor.

Elektronik eşya alma niyetindeyseniz Nasr Square'e gitmelisiniz. Dubai Alışveriş Festivali sadece indirimler ve alışverişle sınırlı değil çeşitli organizasyonlarla destekleniyor. Dubai Alışveriş Festivali için özel tur düzenleyen Seyahatsitesi.com 349 €'dan başlayan her şey dahil paket fiyatlarıyla sizi çılgın bir alışveriş turuna davet ediyor.


Seyahatsitesi.com Dubai Alışveriş Festivali  
İnfo& Rezervasyon : 0212 241 77 88 / 133 Can Gürşen



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Blog Archive

Bu Blogda Ara

Carousel