24 Eylül 2013 Salı

2013 - 2014 Sonbahar Kış Trendleri

Yazın son günlerinden itibaren bizi etkisi altına aldı yeni sezonun trendleri. 2013 - 2014 sonbahar kış modasında desenler renklerin önüne geçti.ekoseler, gül desenleri boyut atladı. Kafanız karışmasın ne alacağınıza doğru karar verin diye, madde madde desenleriyle, renkleriyle 2013 - 2014 Sonbahar Kış Trendlerini yazdık;

Kolejli değil kadınsı Ekose
Geçen baharın monokramı yerini ekoseye bıraktı. Sezon geçisinde ekoseleri giyin hevesinizi alın sonbahar sonunda herkes ekose giyiyor olacak siz o sırada yeni trende geçiş yapın :) Moschino, Celine, Tommy Hilfiger ve Mango'nun ekoseleri aklımıza kazındı eve ama ekose bu sene her yerde her markada...
Mutlaka bir ekose etek, şifon ekose gömlek ve tabii ki ekosedesenli kaban birer adet edinin.

Céline
Moschino


Her benek leopar değildir desenleri karıştırmayalım!
Leopar hep var evet ama son 3 senedir trend! Ama her leopar deseni trend değil! Bu seneki leoparlar daha büyük benekli alt taban rengi de daha bir kamel sanki. Ayrıca hayvan desenlerinde tek trend leopar dersek haksızlık etmiş oluruz. Vahşi desenler moda. Leopar, yılan, kaplan, inek, zebra...  Vahşi desenlerin en iyi örnekleri Burberry'den...

Burberry
Maskülende top noktaya ulaşıldı!
Boyfriend kotlar, blazerlerle hayatımıza tatlı tatlı giren maskülen detayları 2014 kışında top noktasını yaşayacak. Pantolon ceket takımlarda gri renk ve çizgiler hakim. Bu takımlara yelek ve paltolar da eşlik edince tam bir businessman görüntüsüne bürünecek olsak da masküleni de seksy bulanlar var ;)

Mango
Bu ceketin adı Bomber Ceket
Daha çok kolej ceketi olarak bildiğimiz Bomber ceketler sonbahardan kışa geçerken serin günlerde üzerimizden düşmeyecek. Bence ofiste de kullanılabilir. Enmoda.com'un Didem Soydan'lı çekimlerinden de etkilenmiş olabilirim. Kalem etek üzerine Bomber ceket gayet güzel olmuş.

Enmoda.com

Mesaj kaygısı taşıyan t-shirtler


Her ne kadar "Fake" olsalarda Céline, Chanel, YSL gibi büyük markaların isimlerinin bulunduğu baskılı t-shirtler moda. Bunun dışında üzerinde mesaj yazan t-shirtler de moda ya da üzerinde anlamı olmayan ama yazı olan t-shirtler de çok moda. Kısacası üzeri yazıl baskılı t-shirtler moda alın giyin. Ben blazer içine boyfirend kot ya da kısa kloş eteklerle giymeyi tercih ediyorum.

Asos
Kırmızı ama alev alev yananından!
Yeni sezon trendlerinde kırmızıyı yazarken aslında sadece Dolce&Gabanna defilesinden zihnime kazınan bu kırmızı elbise görselini koymak yeterli olacak.

Dolce&Gabanna
Deride son nokta
Deri bu sezona damgasını tam anlamıyla vuruyor. Özellikle eteklerde deri kullanımı bu kış çok var. Uzunu, kısası, kalemi, kırmızısı, siyahı, matı, parlağı hangisini isterseniz bilmem ama en az bir adet etek bu sezon dolabınızda bulunsun.

Asos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel