22 Temmuz 2013 Pazartesi

Yeni Keşiflerim



Sosyal medya ve e-ticaret sayesinde müşteriye kolay ulaşma şansını yakalayan yaratıcı insanlar bize daha renki bir hayat yaşama fırsatı sunuyorlar. Özel tasarım ürünler, yurt dışından getirilen farklı ürünler, instagram'ın çekici dünyası her gün yeni bir güzellik keşfetmemi sağlıyor...
Çok sevdiğim sizin de hayatınıza renk katacağını düşündüğüm yeni keşiflerim;

Cinco De Junio


Cinco De Junio'yu İnstagram kullanıcıları 5dejunio olarak da bilirler... İçinizde biraz kokoşluk varsa Cinco'lara bayılacaksınız. I phone 4 ve 5 için özel tasarlanmış kapaklar size özel tasarlanıyor, kapağa ne istiyorsanız onlar ekleniyor. Favori ürünüm I Phone kılıfları olsada Cinco'da bileklik ve kolyelerde bulunuyor.
Web Sitesi: http://www.cincodejunio.com/
İnstagram : @5dejunio


Studio Rain Shoes


Blogger İconic Mouse'un düğün ayakkabıları Studio Rain'dendi ben de kendilerini öyle keşfettim. Kadınların ayakkabıya olan aşkları anlatılacak bir şey değildir evet ama bu ayakkabıları görünce aşktan diliniz tutuluyor. Gelinler için özel koleksiyonları var bu ayakkabılar da tabii özel tasarım...
Gelin ayakkabıları dışında günlük kullanıma uygun çok şeker ayakkabılar ve sandaletler de Studo Rain Shoes'da bulunuyor. Sitelerinden online alışveriş de yapılıyabiliyor.
Web Sitesi: www.studiorainshoes.com 
İnstagram: @Studorain


Patch Work 4 Home 
Bu site ise dekorasyonla ilgili. Retro ve pop arr dekorasyondan hoşlanıyorsanız tam sizlik. Sitelerinde aradığınızı bulamazsanız üzülmeyin çünkü renk, desen ne değişiklik istiyorsanız size özel olarka hazırlıyorlar. Patch Work 4 Home'da özel tasarım ürünler anlayacağınız. www.patchwork4home.com sitesinden ürünleri görebilir ve sipariş edebilirsiniz. Ben koltukların hayranıyım onlara bayılıyorm. Fiyatlarda özel tasarım ürün olmalarına rağmen gayet uygun.


Willow Tree


Önce mahsun melek figürleri dikaktimi çekti sonraq birbirinden eğlenceli disney karakterleri. Willow Tree www.hediyebiblo.com üzerinden satılıyor. Sanatçı Susan Lordi’ nin elleriyle şekil verdiği dekoratif figürlerin her biri el emeği. Sitede farklı hediyelik ürünler de bulunuyor ama Melek sever ve Melek köşesi olan biri olarak benim favori biblolarım Melekler :)


Le Fırın 
Cupcake ve pasta delisi olarak bir de özel tasarım pastacı keşfim oldu İnstagram'da. Bengi Kurtcebe'nin imzasını taşıyan özel tasarım pasta,, cupcake vekurabiyeler Göktürk'te Le Fırın'da satılıyor.
Web Sitesi: www.lefirin.com
İnstagram: @bengikurtcebe


Selwy By Selvi Çimen


Selvi'nin ayakkabıları İnstagram'ın parlayan yıldızlarından. Gelinlerin yeni trendi cicili bicili taşlı boyalı kişiye özel gelin ayakkabıları tasarlıyor Selvi Çimen. Hem topuklu, hem spor hem babaet her modelden seçeneğiniz var. Bu güzel ayakkabıları giymek için illa evlenmenize gerek yok tabii, sevdiğiniz bir figürü Selvi sizin için çizebilir. 
İnstagram: @selwicimen


Sibel'in Hayal Evi


Bu görmüş olduğunuz minnoş cupcake tepsi ve şekerlik benim hediyelerim. Ailem cupcake aşığı olduğumu bildiği için bana özel yaptırmışlar. Özel tasarım olan bu el boyaması ürünlerin yaratıcısı Sibel Atasoy. Daha farklı objelerle çalışmaları da bulunuyor. Sayfasını ziyaret etmenizi özellikle tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel