12 Nisan 2012 Perşembe

Doğa Dostu Ürünler Hiç Bu Kadar Şık Olmamıştı



Çok şanslıyım geçen hafta Barselona'da gördüm H&M'in Conscious Koleksiyonunu. Fosforlu yeşil elbiseler gözümü aldı, kalbimi fethetti.
Conscious, yani "Doğa Dostu" koleksiyon ile H&M bizlere sürdürülebilir bir bahar modası sunuyor. Conscious koleksiyonu sadece bayanlar için değil erkek ve çocuklar içinde üretilmiş.




H&M, Doğa dostu koleksiyonunda; organik pamuk, Tencel ve geri dönüşümlü polyester gibi çevresel olarak adapte olmuş doğa dostu materyaller kullanmış. %100 organik pamuktan tunikler, büzgülü üstler, plaj elbiseleri pastel renklerle ve kareli desenlerle kullanılırken, kuşaklı haki şortlar %100 Tencel®’den ve bedene oturan ceket geri dönüştürülmüş polyesterden yapılmış.




Koleksiyon içerisinde bir de kırmızı halı konseptinden esinlenerek hazırlanan Exclusive Conscious koleksiyonu bulunuyor. İşte bu koleksiyon benim bugüne kadar gördüğüm en renkli, en havalı doğa dostu koleksiyon! H&M Exclusive Conscious koleksiyonu dünya çağında 100 mağazada satışta Türkiye'de ise sadece H&M İstinye Park mağazasında satılıyor.




H&M Conscious bugün (12 Nisan 2012) satışa çıkıyor. Koleksiyonun fiyatları yine alışkın olduğumuz H&M fiyatlarına yakın.




H&M Conscious koleksiyonunu bulabileceğiniz H&M mağazaları;


İstinye Park, Forum Istanbul, Sapphire, Torium, Akbatı, Forum Marmara ve Ankara CEPA ve Gordion AVM.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel