26 Mart 2012 Pazartesi

Sexy İtalyan'ın Stil İkonuyla Buluşması



Hayır, bir aşk hikayesinden bahsetmeyeceğim size. İtalya'nın ünlü ayakkabı markası, bizim özellikle son bir kaç yıldır “Trendy” kızların ayağında sık sık gördüğümüz Superga ve stiliyle gönülleri feth eden Alexa Chung'ın iş birliğini anlatacağım.






Alexa Chung, İngiliz spiker / model ama stiliyle ön planda. Herkes giyim tarzına, kendine özgü yarattığı ve çok yakıştırdığı stile hayran. Madem İngiliz de bu Chung soyadı neyin nesi derseniz, babası Çinliymiş efendim, ordan geliyor bu soyad.






2011 yılında 100. yılını kutlayan Superga, 100. yılına özel gerçekleştirdiği kampanyasında Alexa Chung'la iş birliği yaptı. Alexa, hem Superga'nın yüzü oldu hem de 2012 ilkbahar - yaz kampanyasının kreatif direktörlüğünü yaptı.


Chung, Superga'nın temsil ettiği eğlenceli ve keyifli yaşam stiliyle, şahsına münhasır tarzını birleştirerek Superga'nın en ünlü 2750 ayakkabı modeli üzerinde çalışacak. Superga'nın 2012 ilkbahar yaz kampanyasının tüm detaylarını ona teslim edildi. Hedefi, Superga'yı kanvas ayakkabıda tek seçenek yapmak.




Yani 2012 yazının Superga ayakkabılarının rengini Alexa Chung belirledi. Cadılarım, siz de Alexa Chung gibi stil sahibi olmak istiyorsanız, bu yaz edinmeniz gereken en önemli parça 2012 model Alexa Chung tasarımı bir Superga ayakkabıdır!


Aslında düşündüm de tam olarak bir aşk hikayesi anlattım :). Ne de olsa Ayakkabı bir kadın için Aşk'tır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Bu Blogda Ara

Carousel