16 Aralık 2010 Perşembe

Bende Yok Diye Üzülme, Kirala Sende de Olsun






Biliyorum sende Louis Vuitton'un, Dior'un , Miu Miu'nun çantalarına hayran hayran bakıyorsun, mağazalarının önünden bile geçerken heyecanlanıyorsun.  "Bir Hermes çantam ne zaman olacak ?"  diye düşünüyorsun. Mezun oluyorsun, düğünlere gidiyorsun, önemli davetler için davetiyeler alıyorsun... Vakkoroma, Beymen dolaşıyorsun ama gidip daha uygun diye x bir mağazadan alıyorsun elbiseni. Artık bende yok diye üzülme, kirala sende de olsun.





Senelerdir yurt dışında vardı, sonunda bizde de oldu. Hem çantanı hem elbiseni kiralayabileceğin online kiralama siteleri oluştu. Fiyatlar  uygun, sistem kolay olunca pek çok kişi tarafından kullanılmaya başlandı. 
"Aşık ol, flört et, değiştir..."  Luxinabox çanta kiralama sitesi önce bu sloganıyla dikkatimizi çekti. Çanta kadınlar için aşktı ama her aşk gibi onunda sonu vardı. Bir süre birine aşıkken yenisi çıkınca aklımız öbürüne kaydı. Luxinabox.com 'da, çantaya olan bu tutkumuzu çok iyi anlamış olacak ki  en sevdiğimiz markaların çantalarını bizim için bir araya getirmiş. Hayallerinizi süsleyen her markanın çantasını Luxinabox.com' da bulmanız mümkün, fiyatlar 30 - 200 TL arasında değişiyor, bazı çantaları günlük bazılarını haftalık kiralayabiliyorsunuz kiralık çantaların yanı sıra satın alabileceğiniz çantalarda Luxinabox.com'da bulunuyor. Yılbaşı gecesi için çanta kiralamak istiyorsanız ayrı yılbaşı çantaları için ayrı bir kategoride oluşturmuşlar. 




Çanta tamam elbiseyi nereden alacağız dersen, onunda çaresi bulundu. Davetcokelbisemyok.com imdadımıza yetişti. Vakko, Cengiz Abazoğlu, D&G, Valentino va daha bir sürü markanın elbiselerini  Davetcokelbisemyok.com' dan kiralayabilirsiniz. Elbiseler 5 kategoride toplanmış, gece elbiselerikokteyl elbiselerivintage elbiselergünlük elbiseler ve yeni koleksiyonlar. Ünlü markaların elbise kira bedelleri değişiyor, Vakko Couture'den 160 TL , Marck Jacobs imzalı bir elbiseyi 200 TL , BCBG Max Azria'dan  ise 150 TL'ye elbise kiralayabilirsiniz. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Blog Archive

Bu Blogda Ara

Carousel