30 Ekim 2011 Pazar

Tuğçe IŞINSU'dan CADILAR BAYRAMI'na Özel Formüller



Tatlı Cadımız, Spiritüel yaşam koçumuz, Melek Terapistimiz, Biz Tatlı Cadılar kitabının yazarı Tuğçe Işınsu, Cadı Kızlar Konseyi'ne özel olarak Cadılar Bayramı formüllerini bizlerle paylaştı. 
Bu arada hatırlatalım, TUĞÇE IŞINSU'nun ikinci kitabı "ONU BAŞTAN ÇIKAR" bu hafta çıkıyor!


Cadılar Bayramının Önemi 

Cadılar Bayramı, bir tören ve eğlence gibi geçse de geleneğinde; yaşayanlar ve ölüler arasında bağ kurma amacı vardır.
Hasat zamanı bitince gerçekleşen ve kutlanan bu spiritüel gün, bolluk ve berekete şükretmek, kötülerden arınmak ve
gizli kalanları açığa çıkarmayı aslında anlatır. Pagan kökleri olan Cadılar Bayramı'nda balkabağı, ateş, şeker, maske ve
taneli gıdalar mutlaka yer alır. Kışa hazırlık ve güçlenmeyi de temsil eder. Bu özel günde, zamanında yanlış anlaşıldığı için
öldürülen ve çok özel güçleri olan, haksızlığa uğramış gerçek ve iyi kalpli cadıları da anarız. Cadıların enerjileri ve ruhları ile dünyada onlara gerçekten inananlar ile iletişime geçtikleri de bilinir...
 
CADILAR BAYRAMI İÇİN ÖZEL "TILSIMLI BALKABAĞI ÇORBASI"




Kışa girerken, cadı ritüelli bu tılsımlı çorba, gecenizi tatlı kılacak ve gecenin anlam & önemini size hissettirecek.
Balkabağının içini çıkarın ve çorba için ayırın. Balkabağının içine kırmızı bir mum koyun (mumun üstüne kürdan ile 1 dilek kazıyın)
 
Malzemeler:
4 kişilik                (herkes 1 elementi temsil etsin: hava-su-ateş-toprak)
Balkabağı içi         (tatlılık, muhabbet)
1 su bardağı su     (saflık)
1 adet soğan         (yoğunlaşma)
4 su bardağı süt     (saflık)
4 yemek kaşığı krema (saflık)
2-3 diş karanfil       (arınma, sevgi)
Maydanoz             (toprak elementi)
Dereotu                (toprak elementi)
Pul kırmızı biber & 
karabiber              (tutku)
Tuz                       (korunma)

Yapılışı :
Dikkat! güç ve güven için sadece "tahta" kaşık kullanın. Hava kararınca mutfağa girin. Pişme esnasında Pagan müziği çalın.
Kıyafetiniz kırmızı ya da siyah olsun. Pencere "hava" girmesi için aralık kalsın. "
Balkabağını soyun ve küçük küçük dilimleyin. Derin bir tencereye koyun. Sütü ve suyu ekleyin. 
Biber, tuz, karanfil ve soyulmuş soğanı ekleyin. Kabaklar yumuşayana kadar en az 35 dakika kaynatın, son 5 dakika kremayı ekleyin. 
Ateşten alın, soğan ve karanfilleri çıkarın. Kalan çorbayı mikserden geçirin. Sıcak olarak tabaklara paylaştırın. 
Her tabağa bir tutam ince doğranmış dereotu & maydanoz serpin. 




CADILAR BAYRAMI'NDA EVDE "CADI KÖŞESİ" YARATMA
 
Bir masa seçin evin kuzeye bakan alanında. Bir yıldız bulun (tahta ya da metal) bu yıldızı 2 dolunay gecesinde olumlamalarla
cadı köşeniz için hazırlayın. Tüm bu başlangıç için olan çalışmalar, cadılar bayramı günü/gecesi başlasın. 
Masaya tüy, şeker, cam, kaya tuzu, bebek, asa, tarot kartları, mürekkep, kılıç gibi objeler koyun. Evde kedi besliyorsanız bu esnada
onun da sezgilerinden yararlanın. Kuştüylerini de bol bol yoldan, çevreden toplayıp buraya getirin. Daireler çizerek koyun.
Bu köşe mutlaka güzel enerji ve güçlerin toplandığı, sizin sevdiğiniz bir yer olmalı.
Dilek tutacağınız bir köşe, mum yakacağınız kutsal bir alan ve mesaj alacağınız bir yer olacak burası...
İplik de koyun mutlaka, dolunay zamanları ipliğe düğüm atarak istediğiniz konularda yoğunlaştırma yapın.
Kutsal bulmadığınız arkadaşlarınız buraya çok yaklaşmasın. Yardıma ihtiyacı olan veya inancı olanlar gelebilir.
Mutlaka su ve toprak bulundurun; sezgi katsayınız artırır. Bir de kalın anı defteri yaratın burada; yaşanan sıra dışı olayları not alın.
Köşenin enerjisi yükseldikçe sıra dışı olaylar da artarda gelecek...

BU KÖŞEDE VE SONRASINDA YAŞAMINDA YAPACAKLARIN:

1. KENDİNİ TANI, DOĞAYI TANI, BİTKİLERİ KEŞFET VE BURAYA GETİR.
2. BİLGE OL, YARDIM ET.
3. DENGE KUR: ASLA YILMA, ASLA KÖTÜ OLMA, ENERJİYİ BOZMA.
4. AİLENİ SEV, DOSTLARINA KATKIDA BULUN, HAYVANLARI KORU VE BESLE. 

Building Bloggers&Designers 2: Serap Pollard London Special For Cadı Kızlar Konseyi

Resimleri görünce inanamadım wowwww awesome diye çığlıklar atmaya başladım! 
Building Bloggers&Designers 2 projesi için tasarımcım Serap Pollard elbise çizimlerimi göndermiş. Bu kadar şaşırtıcı olan ne derseniz; Serap'ın atölyesi Londra'da, kendisi şuan Türkiye'de ve burada bir boya kalemi bile yokken benim için mucize yarattı! 
Resimlerden anladığım kadarıyla kat kat çok havalı altın rengi süpeeerrr şirin bir elbise beni bekliyor! 
Heyoo!






29 Ekim 2011 Cumartesi

Cumhuriyetimizin 88.Yılı Kutlu Olsun!

Bayraklar Fora! 
Bundan sonraki tüm 29 Ekim'lerin Coşkuyla Sevgiyle Birlik Beraberlik içinde geçmesini diliyorum.
 Kutlu Olsun Bayramımız!
Tüm Cadıları Bayramı kutlamaya sokağa davet ediyorum!


26 Ekim 2011 Çarşamba

Building Bloggers&Designers Projesinde Tasarımcım SERAP POLLARD

Daha önceki yazılarımda Building Bloggers&Designers projesinden size bahsetmiştim. Benim eşleştiğim tasarımcı Serap Pollard. Kendisi Londra yaşıyor bu yüzden internet aracılığıyla görüşürüyoruz ama 1 Kasım'daki Building buluşmasında bir araya geleceğiz.

Size Serap Pollard ve Serap Pollard London Markasını tanıtmak için ufak bir röportaj gerçekleştirdik.

Serap Pollard

Londra Maceranız nasıl başladı?

2000 yılında Marmara Üniversitesi güzel sanatlar fakültesinden mezun olduktan sora anladım ki mesleğimde ilerleyebilmek için eğitimime devam etmeli yabancı dilimi geliştirmeli ve diğer ülkelerde moda alanında neler yapılıyor bunu görmeliyim. Biraz araştırdım; dünya çapında unlu modacilarin birçoğu London College Of Fashion ve Central Saint Martins’de eğitim almışlar. Benimde yerimin Londra olduğuna karar verdim ve Londra’ya taşındım.

İngiltere'deki çalışma hayatınızdan bahseder misiniz?

Birçok firmada çalıştım Londra’da.  En son Laura Ashley’de 5 sene çalıştım. İngiltere’de her iş grubunun kendi konusunda ajansları vardır. Örneğin; Moda Tasarımcı iseniz onunla ilgili birçok ajans vardır. Benim CV ajanslarda vardı. Sürekli ararlar farklı is imkânları sunarlardı. Bulunduğum firmadan memnun olduğum için hiçbiri ile ilgilenmedim. Ve bir gün Laura Ashley’ de böyle bir pozisyon var ister misiniz diye teklif geldi. Ben de bir görüşeyim diye düşündüm. Mülakatta üç müdür vardı. 1 saat soru cevap bilgi testi vs. sonunda hepsi müthiş sevdi beğendi ve bana hemen isi teklif ettiler. Başka adayları görmeye gerek yok, lütfen bize evet deyin dediler. Bende çok beğendim çalışma şekillerini ve bana verilen değeri. Evet dedim :)  ve sonrasında 5 sene çalıştım. Hala bana geri don diye teklif ediyorlar. Buda benim onlarda bıraktığım güzel etkiyi gösteriyor.

Serap Pollard London

 
Serap Pollard London markasının tarzı nedir? Tarzınızın oluşmasındaki etkenler neler?
 
Ben yaklaşık 11 senedir Güney batı Londra’da yaşıyorum. Çok merkezi fakat bir okadar da doğa ile iç içe olan bir yer. Etrafınızda gördüğünüz her şey size yasama sevinci veriyor. Buradaki kadınlar hoş giyinen özen gösteren, kaliteyi bilen ve taşıyan, yarınlarından korkuları olmayan, genelde 30 yaş civarı annelerdir. Şık görünmeyi fakat bir okadar da rahat giyinmeği severler. Tasarımlarım bu gruba uygun ve onlara hitap eden giysiler. Yani ben ve arkadaşlarım :)

Serap Pollard London markası nasıl oluştu?
Benim Moda ve tekstil piyasasında 15 senelik bir geçmişim ve tecrübem var. Laura Ashley’den çocuklarımla daha fazla birlikte zaman geçirebilmek için ayrıldım.
Fakat Türkiye’deki üniversite hocalarım olsun, Laura Ashley’deki müdürlerim olsun, arkadaşlarım, ailem, etrafımdaki herkes bana neden bu kadar tecrübeyi kullanarak kendi markanı kurmuyorsun diyerek beni teşvik ettiler. 10 ay kadar önce karar verdim ve araştırmaya temellerini hazırlamaya başladım. 5 ay önce ilk 6 parçalık az sayıda olan SS 2011 koleksiyonumu hem piyasayı test etmek hem de kendimi denemek adına çıkardım. Çok ilgi gördü ve beğenildi. E tabi bu güzel gelişmeler bana müthiş enerji verdi. Geçen ağustos ayında son koleksiyon için kolları sıvadım. 

Serap Pollard London

Tasarımlarınız hangi kitleye hitap ediyor?
Kalite çıtam çok yüksek. Kullandığım kumaşlar genelde ipek, pamuklu, yündür. Yani doğal ürünler. Şuanda Chelsea College of art and design ‘ da organik ve doğal tekstil üzerine MASTER yapıyorum. Araştırmalarımı koleksiyonlarıma yansıtıcım ve ileriki sezonlarda organik ürünlere daha çok yer vereceğim.

İlerleyen dönemlerde ki planlarınızdan bahseder misiniz? 
Serap Pollard London önümüzdeki sene içerisinde bütün İngiltere’de tanınmış olacak. Ondan sonraki sene Fransa ile çalışmayı planlıyorum.

Türkiye’de bir çok butikten ürünlerime yer vermek istiyorlar. Fakat şuan için benim amacım birçok butikte çalışıp acil para kazmak değil. Çünkü bunların takibine şuan yetişemem. O nedenle simdi daha çok tanıtıma ve tasarımlarıma ağırlık veriyorum. Şuan için Türkiye’de iki butik yeter diye düşünüyorum. Building  Galata’da ve Building’in Akmerkez’de ki Fashion Pop-Up mağazasında tasarımlarım yer alıyor.

Serap Pollard London

Tarzını beğendiğiniz isimleri öğrenebilir miyiz?
Cheryl Cole, Victoria Beckham, Kylie Minogue, Maria Sharapova …. Sizde fark ettiyseniz gibi female female. Yani kadınsı çizgilerden hoşlanıyorum.




25 Ekim 2011 Salı

Van için Herkes Tek Yürek!

Van Depremi'ne duyarlılık gösteren ve zor durumda olan depremzedelere yardım elini uzatmak isteyen vatandaşlarımız için bir liste hazırladık. Aşağıdaki kanallardan dilediğinizi seçerek yardımlarınızı en kolay şekilde Van'a ulaştırabilirsiniz:

1. KIZILAY
2868'e tüm operatörlerden boş bir SMS göndererek Kızılay'a 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Ayrıca havale yoluyla destek olmak isteyenler, tüm bankalardaki "Türk Kızılayı" hesaplarından bağış yapabilir. Ayni bağışlar Türk Kızılayı lojistik merkezleri ve şubeleri tarafından kabul edilecektir. Tüm Kızılay şubelerinin iletişim numaralarını buradan öğrenebilirsiniz.

2. AKUT
Tüm GSM operatörlerinden 2930'a göndereceğiniz AKUT yazan bir SMS ile AKUT'a 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Kredi kartını kullanarak internet üzerinden bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız CardFinans ya da diğer banka kartlarını kullanarak bağışta bulunabilirler.

Havale/EFT için Banka Hesap Numaraları;
T. İş Bankası - Gayrettepe Şubesi - TR14 0006 4000 0011 0800 6666 63
Finansbank - Gayrettepe Şubesi - TR92 0011 1000 0000 0001 9576 70
Garanti Bankası - Ortaklar Cad. Şubesi - TR26 0006 2000 3570 0000 0029 30

3. BAŞBAKANLIK YARDIM KAMPANYASI
Başbakanlık tarafından Van’da yaşanan deprem nedeniyle başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde saptanan banka hesap numaralarına buradan ulaşabilirsiniz.

4. KARGO FİRMALARI
Yurtiçi Kargo, PTT Kargo, MNG Kargo ve Aras Kargo yardım gönderilerini ücretsiz olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadır.

5. HÜRRİYET EVLERİ
Deprem sonrası yaralarını sarmaya çalışan ve kış öncesinde evsiz kalan Van için Hürriyet Gazetesi de büyük bir seferberlik başlattı. Hürriyet, Van’da kış koşullarına dayanıklı, mutfak, banyo ve tuvaleti olan "Hürriyet Evleri" kuracak. Kızılay işbirliğinde başlatılan kampanya ile her biri 6 bin liraya kurulacak evler, evsiz kalan vatandaşlara sıcak bir yuva olacak.

Van Depremi - Hürriyet Gazetesi Bağış Hesapları
T. İş Bankası Mithatpaşa Şubesi
4228 - 0971947 / IBAN TR370006400000142280971947 
T.C. Ziraat Bankası Kızılay Şubesi
Hesap No 685-2868-5189 / IBAN TR060001000685000028685189
Garanti Bankası Kızılay Şubesi
Hesap adı: Van Depremi - Hürriyet
Şube: 082 Hesap No: 6294703 / IBAN TR72 0006 2000 0820 0006 2947 03

Yapacağınız ufak bir yardım zor durumdaki bir çok insanı hayata bağlayan bir umut olacaktır. Mesajımızın ulaştığı herkesi, deprem bölgesinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardım etmeye davet ediyoruz.


Bir bumads sosyal sorumluluk içeriğidir.

18 Ekim 2011 Salı

DKNY Geleneksel Büyük Pazar İndirimi!!!


Duyduk duymadık demeyin!!! 
Bir alışveriş klasiği haline gelen ve her yıl 2 kez düzenlenen DKNY  “Geleneksel Büyük Pazar İndirimi”ni bu yıl da tekrarlıyor. 


New York’un enerjisini ve yaşam tarzını yansıtan, tasarımlarında şehirden ilham alan 
DKNY’nin; elbise, triko, palto, etek, çanta ve ayakkabı koleksiyonunu indirimle almak için bu harika fırsatı kaçırmayın!
 
Yılda yalnızca 2 kez gerçekleştirilen özel indirim günlerinde, moda severler geçmiş sezon ürünlerine %60-85 arası indirim oranlarıyla ve taksit avantajlarıyla sahip oluyorlar. 
DKNY “Geleneksel Pazar İndirimi” 
Günleri, Saatleri ve Mağazaları;
23 Ekim 2011 Pazar Nişantaşı Mağazası saat:10:00-20:00 arasında
 ***
30 Ekim 2011 Pazar Suadiye Mağazası saat:10:00-20:00 arasında 
***
18 Aralık 2011 Pazar İstinye Park Mağazası saat:10:00-22:00 arasında

17 Ekim 2011 Pazartesi

Cadı Kazanından Büyüler; Pembe Mumla Aşkı Çağırın

Mumlarla ilgili daha önce bir çok ritüelden bahsetmiştim. Bu da Tatlı Cadımız Tuğçe Işınsu'yun kitabından bir alıntı. Bu arada müjde, Tuğçe Işınsu'yun 2. kitabı yakında çıkıyor. Kitap çıkar çıkmaz röportaj için yine kapısını çalacağız.



Pembe Mumla Aşk

Sevgi, huzur, romantizim, heyecan ve saflığın rengi pembe, enerjisini muma geçirdiği zaman aşkta elde edemeyeceğiniz dileğiniz yoktur. Dünyada tüm özel ve etkili aşk enerji çalışmaları ve ritüellerinde pembe renk çok sık kullanılırı ve bu rengin gücüne çok inanılır.

Pembe renk mum yakarak yapacağınız bu çalışma esnasında, öncesinde ve sonrasında pembe rengi hayatınıza çok sokun. Pembe giyin, pembe soslu tatlılar yiyin, eve pembe eşyalar alın, pembe oje sürün, pembe gördüğünüz her yere odaklanın.

Tea light pembe mum alın. Bu mumu yakmaya başladığınız anda ateşe doğru birkaç damla gül yağı damlatın. Daha önce aldığınız ve yeni aşkınızla ilk buluşmada giymeyi, takmayı, kullanmayı planladığınız pembe eşyanızı ritüel esnasında yanınızda bulunudurun.

Küçük bir parça daha önce kullanılmamış bir kağıt alın. Pembe kalemle kağıdın ortasına kalp işareti yapın. Kalbin tam ortasından Eros'un okunu sembolize edecek şekilde toplu iğne geçirin. İğnenin bir ucuna kendi adınızı yazın. Diğer ucuna hayal ettiğiniz yeni aşkınızda olmasını istediğiniz özellikleri yazın. Mum yanıp bittiğindei bu kağıdı da yakın.

<3 Bu çalşma için gece yarısı dolunay zamanı uygundur.

<3 Tuğçe Işınsu Biz Tatlı Cadılar kitabından alıntıdır.
<3Yazdıklarımız bir büyü değildir. Sadece ritüel, tılsım  ya da kuantumu harekete geçirecek çalışmalardır.
Umarım dileğiniz olur aşkı bulursunuz <3:)

16 Ekim 2011 Pazar

Bugün İşe Giderken Ne Giysem?

Soğuk havalar başladı. Kimileri çok seviyor kimileriyse nefret ediyor. Bu hafta sıcaklık iyice düşecek ama Ekim 20'den sonra pastırma sıcakları gelecek diyorlar. Amann sıkı giyinin, üşütmeyin.

Keyifli haftalar Cadılar ;)







Denedim Beğendim Tavsiye Ediyorum; Garnier Kafeinli Göz Roll-on

Ben bir güzellik uzmanı değilim, olmaya da niyetim yok. Sadece kendi kullandığım ve çok beğendiğim ürünleri tanıtıyorum size. Umarım tavsiyelerim sizlerinde hoşuna gider ve  işinize yarar. 


Gelelim bu hafta ki, Denedim Beğendim Tavsiye Ediyorum da Garnier Kafeinli Göz Roll-on var. İlk çıktığında  almıştım yaş itibariyle  kullandığım ilk göz altı ürünü. Uzun saatler çalışıyordum ve göz altımın gerildiğini, yandığını hissediyordum. Öyle morluk, çizgi derdim yoktu anlayacağınız. 
 
Serinlitici özelliği benim için en önemlisiydi. Göz altımı rahatlattı. Alerjik bir bünyem var; alerji yapmadı. Kafein özüyle canlandığımı hissettim. Bilyalı ucu sayesinde uygulaması da çok kolay. Sürerken şakaklarınızada uygulayın.


Ürün hemen bitmiyor uzun süre kullanabiliyorsunuz fiyatı da sanırım 15.- TL civarında. 



Bir de kapatıcılı olanı çıkmış kullanmadım ama faydalı görünüyor. 
Garnier Kafeinli Göz Roll-on'unu Denedim Beğendim Tavsiye Ediyorum :)





15 Ekim 2011 Cumartesi

Building Bloggers&Designers 2


Bloggerlar ve Designerlar 2. kez Building'te buluştu. 
Bilmeyenler için  Building'ten ve Bloggers&Designers organizasyonundan biraz bahsedelim;
Building bir tasarımcı butiği. Yeri Galata'nın meşhur Serdar-ı Ekrem sokağında, bir de Akmerkez'de Fashion Pop-up mağazaları var. Hatta şu anda mutlaka gidin bakın yeni sezon süper bir dekorasyonla açıldı konsept:  Harvest Grape Pop Up!


   Genç ve yetenekli tasarımcıların ürünlerini bulabileceğiniz Building Galata'nın üst katı  aynı zamanda restoran/cafe olarak hizmet veriyor. 


Designer ve Blogger dostu Building, Blogger ve Designerları ortak bir projede buluşturuyor. 15 Designer ve 15 Blogger kura ile birbirleriyle eşleşiyor ve bloggerı için bir tasarım hazırlanıyor. Proje Kasım ayında bitecek ve bu sefer tasarımcılar ve bloggerlar bir partide bir araya tekrar gelecek. 

Building'in minik tatlı ikramları ve süper Sangriaları eşliğinde çok keyifli bir buluşma gerçekleştirdik.Takip ettiğim bloggerlarla tanışma fırsatı buldum:)


Ben Building'in yeni tasarımcısı Serap Pollard ile eşleştim, heyecanla benim için hazırlayacağı tasarımı bekliyorum :) 
Serap Pollard ve koleksiyonunu merak ederseniz web sitesi


Projeye katılan diğer tasarımcılar;
CHOKE JUNGLE
MELİS EKİN (Pinkylola)
ZEYNEP GÜÇLÜTEN
BURÇAK ERTEM
CEYLAN ZİGOŞLU
CİHAN NACAR
DİLEK KAYGUSUZ
FERAY KANPOLAT
HAZERICO
İLKER BÜYÜKKURT
KITH  KIN
NAZLI CEYLAN
SERAP POLLARD
 ŞİVE BAŞOĞLU



Building Galata Adres: Serdar-ı Ekrem Caddesi 27/A Galata Beyoğlu
Building Tel: 0212 243 07 17








12 Ekim 2011 Çarşamba

Berry Teets&Totes Ürünleri Artık Online Shop'ta




Berry Teets&Totes'u ilk facebook'ta bir arkadaşımın paylaşımıyla keşfettim, sonra tam yeni yıl üzeri Akmerkez pop-up store'da "bez şarap çantaları" ile dikkatimi çekti, çok güzel bir hediye seçeneği sunmuştu bana berry ve en son Bebek festivalinde şirin standında tanıştım kendisiyle.



Çok sempatik ürünleri var, zaten logosuna bayıldım, dikkatimi ilk çeken o olmuştu. Ürünlerinin hepsi  ekolojik, doğaya saygılı;  T-shirtler pamuk ve en az pamuk kadar doğal olan modal kumaşından. O enfes çanta koleksiyonu ise yine çevre dostu kanvas, hem yazlık kanvas hem yağmurlu havalarda rahatlıkla kullanabileceğiniz suya dayanıklı kışlık kanvas kumaştan. T-shirt ve kanvas çantalar üzerindeki baskılar; kanserojen maddeler içermeyen insan sağlığına uyumlu su bazlı boya ile yapılmış.


 Berry online shop açtı, ilk alışverişimi yaptım kendime bir fashion blogger çantası hediye ettim. Siparişi verir vermez Berry'den mail geldi üstelik tek düze maillerden değil belli ki sana özel yazılmış bir maildi bu ilgisi alakası pek bir güzeldi anlayacağınız çantam da hemencecik 1 gün de geldi. Kendime vereceğim bir sonraki berry hediyem üzerine Love yazan t-shirt amacım secret yapmak belki aşk beni bulur :)



Berry t-shirt ve bez çantaları www.berryshop.net üzerinden satın alabilirsiniz. Türkiye içinde her noktaya 1 gün sonrasında teslim ediliyor. Ayrıca İstanbul'un gözde alışveriş adresleri Building Pop up Store- Akmerkez, FashionProject Cihangir, Elif Civan OttoEc Butik, Cassette, maybeshop, Leila Butik gibi butiklerdende alabilirsiniz.
Berry çok yakında yeni koleksiyonunu çıkaracakmış heyecanla bekliyorum :)

 








11 Ekim 2011 Salı

En İyi Blog ve Web Siteleri Büyük Ödüller İçin Yarışıyor!

Türkiye’nin en nitelikli blog ve web sitelerinin 6 adet Sony Tablet S ve sürpriz hediyelerle ödüllendirileceği yarışma için başvurular başladı!

2007 yılından bu yana bağımsız site sahiplerine sunduğu avantajlarla 11.000'den fazla kullanıcıya ulaşan ve sponsor markalardan tekliflerle para da kazandırmaya başlayan Hürriyet Bumerang, en iyi blog ve web sitelerini ödüllendirmeye hazırlanıyor!

5 Kategoriden Biri Sizin
Bumerang üyeleri arasında gerçekleşecek olan yarışmaya blog, forum, yerel haber siteleri gibi her türlü bağımsız web sitesi katılabilir.

“En Tarz Blog” “En Çalışkan Blog” “En Sosyal Blog” “En Bilge Forum” ve “En İyi Yerel Site” kategorilerinde düzenlenecek olan ödül töreninde “Jüri Özel Ödülü” de dahil olmak üzere toplam 6 site sahibi Sony Tablet S ve sürpriz ödüller kazanacak.

Eğer hala Bumerang üyesi değilseniz bumerang.hurriyet.com.tr üzerinden kolayca üye olabilir, başvurunuzu üye girişi yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

Yarışma detaylarını öğrenmek ve başvuruda bulunmak için tıklayın!


Bir bumads advertorial içeriğidir.

9 Ekim 2011 Pazar

Bugün İşe Giderken Ne Giysem?

Yağmurlu günler başladı. Bu hafta çarşamba gününe kadar yağmurlu geçecek. 
2011-2012 Sonbahar - Kış modasında "Back to school" trendi var. Hem yağmurlu günler için hem de "Back to School" trendine uygun kombinler hazırladım. Umarım hoşunuza gider. Ayrıca, "hala okula gidiyorum" diyen Cadılarımızın da kullanabileceği kombinler.
Özlemişim lise yıllarımı :) Yağmura rağmen keyifli haftalar Cadılar ;)






7 Ekim 2011 Cuma

Kim Sevmez Mücevherleri!


130 yıllık mücevherci Boybeyi yeni mağazasını Nişantaşı Abdi İpekçi'de açtı. Boybeyi’nin 2011-2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu, siyahın tartışmasız zerafetini benzersiz mücevherlerine yansmış. 


Geleneksel formların modern dokunuşlarla yorumlandığı koleksiyonun parçalarında, yine Boybeyi’nin kusursuz el işçiliği 4.boyut algısını yaratıp göz kamaştırıyor. 
Siyahın hakim olduğu küpe, kolye ve yüzüklerde altının asaleti siyahla bütünleşmiş, yakut ve zümrütün yalın kullanımı, her parçayı bir arzu nesnesine dönüştürüyor. 

Çiçek, damla gibi figürlerden ilham alarak hazırlanan koleksiyon, en zor beğenenlerin dahi ilk görüşte kalbini feth edeceğe benziyor zaten mücevheri kim sevmez ;)





Boybeyi Adres: Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi no:10

6 Ekim 2011 Perşembe

Sevdiklerinize Doğum Günü Hürriyet'i Verin

Hürriyet Gazetesi'nden okurlarına doğum günü, sevgililer günü, yıl dönümü ve diğer tüm özel günler için unutamayacakları bir hediye fırsatı!

Doğduğunuz gün Türkiye'de ve dünyada neler olduğunu hiç merak ettiniz mi?

Hürriyet, ilk yayın tarihi 01.05.1948'den günümüze kadar olan tüm baskılarının birinci sayfalarını kullanımınıza sunuyor. Bu sayede aileniz ve sevdiklerinize, doğum günlerine ait sayfayı armağan ederek bu özel günleri unutulmaz kılabilirsiniz. Ya da dilerseniz kendi doğduğunuz güne ait gazetenin ilk sayfasını sipariş edip saklamanız mümkün. Ayrıca, Türkiye ve dünya tarihine damgasını vurmuş ilginizi çeken tüm olayların manşetlerde yer aldığı gazete sayfalarına da sahip olabilirsiniz.

Size özel Hürriyet'inizi, orijinal gazete kağıdına baskılı olarak farklı ebatlarda seçebilirsiniz. Ayrıca ister karton tüp içerisinde, ister özel kutuda, isterseniz de oldukça şık bir ahşap çerçeve içerisinde sipariş verebilirsiniz.

Bunun için tek yapmanız gereken http://satis.hurriyet.com.tr adresini ziyaret ederek istediğiniz tarihi belirtmeniz!


Bir bumads advertorial içeriğidir.

5 Ekim 2011 Çarşamba

DKNY 2011-2012 Sonbahar – Kış modası


2011-2012 Sonbahar – Kış modası özetle; Cool, Feminen, Stil sahibi ve çok çekici. Kürkler, tüvit ceketler, danteller, bebe yaka elbiseler ve gömlekler, etnik desenler, geniş paçalı uzun pantolonlar, bolca kırmızı ve baharat tonları…
DKNY 2011-2012 Sonbahar – Kış kreasyonunda sezonun tüm detaylarını bulmak mümkün.  Zengin koleksiyonda kürk mantolar, tüvit ve blazer ceketler dikkat çekiyor. Sezonun en trend detayı; önlük elbiseler ve bebe yakalar,  DKNY dokunuşuyla çekici bir tarz kazanmış.

Yazının devamı için lütfen tıklayınız.

Top Slider

Portfolio

Channels

Trend Tags

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Pages

Channels

Channels

Channels

Blog Archive

Bu Blogda Ara

Carousel